Coronavirus och covid-19 test

Vi har nu förmånen att få delta i forsknings- och utvecklingsarbetet kring analyser av det nya coronaviruset. Efterfrågan på analyskapacitet ökar och vi måste inom kort kunna testa betydligt fler personer än de som prioriteras av sjukvården (vilka är personer som är i behov av vård på sjukhus samt personal inom sjukvård och äldreomsorg med misstänkt covid-19). Framför allt ser vi ett behov av att tydligare kunna möjliggöra återgång i näringsliv och andra samhällsfunktioner utan att äventyra ytterligare smittspridning. Återkommer med mer information.

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Margre tOrreving

  Kan jag som privatperson bli testad för att se om jag har antikroppar mot covid 19?
  margret@joolin.se

 2. Nadia Salih

  Hur kommer jag att få svaret ? Mvh/ nadia Salih

  1. Lars Salmi

   Enklast via epost.
   /Lars

 3. Siegfried Ernst

  Jag är Tysk medborgare. Kan ni testa mig med PCR med svar. Hur mycket kostar det?
  Med vänlig hälsning
  Siegfried

  1. Lars Salmi

   Javisst. Vi gör PCR med intyg till Tyskland. 1850 SEK (inkl moms).

Lämna ett svar