Test av SARS-COV-2

Vi kan nu via samarbete i vårt nätverk erbjuda test av SARS-COV-2. Testet är CE-IVD godkänt och utförs hos godkända laboratorier. Testet tas av vårdgivare som tar det medicinska uppföljningsansvaret. Testet lämpar sig för personer där undvikande av vidare smitta är av stor betydelse. Kontakta oss på telefon eller mail för information och ev vidare diskussion.

Observera att detta inte är ett test som rekommenderas som hem- eller självtest. Personer med akuta symptom som kan komma att kräva sjukhusvård skall direkt hänvisas till 1177 för fortsatta råd och handläggning.

Detta inlägg har en kommentar

  1. Cecilia Härsjö

    Hej, jag vill ta prov för Corona. Jag har symtom och arbetar inom äldrevården som sjuksköterska. Hur mycket kostar det? Jag bor i Halland. Jag har telefon 0739130338.

Lämna ett svar