Tataa Biocenter meddelar märkning av sitt GrandPerformance SARS-CoV-2 detection kit

Tataa Biocenter har under tisdagen registrerat sin produkt TATAA GrandPerformance SARS-CoV-2 detection kit, ett test för analys av det nya coronaviruset, för CE-IVD-märkning. Märkningen berättigar Tataa Biocenter att sälja testet för diagnostik i Europa.
Mikael Kubista, vd för Tataa Biocenter, kommenterar:
– Vi är sedan tjugo år ett av Europas ledande dna-analyslaboratorier, men vi har aldrig tidigare utvecklat en diagnostisk produkt. Det har varit en utmaning, och jag är stolt över mina medarbetare och våra samarbetspartners som gjort detta möjligt.

https://www.mynewsdesk.com/se/tataa-biocenter-ab/pressreleases/tataa-biocenter-meddelar-maerkning-av-sitt-grandperformance-sars-cov-2-detection-kit-2986849?fbclid=IwAR1ODdwVGhqKW55DQlYKIyQ9y1SGZBOj8_X2G83JSm_4C7FjcJINgvk0QTw

Lämna ett svar