Coronatestning

Gendoktorn utfärdar Covidbevis enligt E-hälsomyndighetens riktlinjer samt reseintyg till länder utanför och inom Europa. E-hälsomyndigheten har haft uppdraget att utarbeta den svenska delen av ”EU digital COVID certificate” fritt översatt till ”EU digitalt Covidbevis”. Klicka här för att komma till e-hälsomyndighetens hemsida för att se om du uppfyller kraven för att kunna få ett Covidbevis och för att säkerställa att just den klinik du planerar att gå till finns med där.

Vi har som första privata klinik i Sverige sedan februari 2020 erbjudit testning för pågående covid-19 (aktiv infektion).

Vi tar emot personer både med och utan symptom, som av olika skäl vill låta testa sig. Negativt testresultat och friskhetsintyg är ett krav vid resa från Sverige till flera andra länder.
Vi erbjuder PCR-test.

Är ni ett företag intresserade av testning maila oss på: info@gendoktorn.se eller ring oss.

Coronatestning

RT-PCR-test

Pris: 1350 SEK inkl. reseintyg
Bokning: Tryck på ”Boka tid här” nedan.
Resultat: Har du testats före 12:00 får du resultat och intyg samma dag före 20:00.
Testas du efter 12:00 får du resultat och intyg nästa dag före 20:00.
Saknar du svenskt personnummer eller digital brevlåda behöver du komma nästa dag för att hämta ett fysiskt intyg.

Vi kan hjälpa dig även om du inte har svenskt personnummer eller digital brevlåda. Intyget ingår utan extra kostnad. Förutsatt att resultatet inte hindrar dig från att resa så kan intyget användas som ett reseintyg.

Hur sker testning: En Svabb/test pinne förs genom näsan till övre delen av svalget.
Detta är det vanligaste provet inför en utlandsresa.

Express RT-PCR

För Express RT-PCR med svar samma dag även efter 12:00 ring oss på 0760-222 950 om det är akut eller maila oss på info@gendoktorn.se eller ta kontakt via vårt kontaktformulär som du hittar här

Pris: 1950 SEK inkl. reseintyg